[] [] [Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]
[Home]

Η Ιστορία μας

Ίδρυση


H Dach equipment ιδρύθηκε  το καλοκαίρι του 1996 ως εταίρος με την Γερμανική Techem A .G. δημιούργησαν την εταιρία Techem Hellas έως το 2006. O σκοπός της εταιρίας είναι η πώληση η μίσθωση συστημάτων ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας και νερού, μετρητικών συσκευών θερμιδομέτρησης και υδρομέτρησης και την παροχή υπηρεσιών στο τομέα της κατανομής δαπανών   θέρμανσης.


Ο Στόχος μας

Η Dach equipment έχει σαν στόχο την διατήρηση της πρώτης θέσης, στην οποία την έχει θέσει η εμπιστοσύνη της αγοράς, την συνέχιση της πρωτοπορίας της ως η πρώτη ιδιωτική επιχείρηση η οποία παρέχει υπηρεσίες πώλησης και διαχείρισης ενέργειας και σε άλλες πόλεις οι οποίες διαθέτουν  ή πρόκειται να κατασκευάσουν σύστημα τηλεθέρμανσης.

 

Προφίλ μας


O σκοπός της εταιρίας είναι η πώληση η μίσθωση συστημάτων ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας και νερού, μετρητικών συσκευών θερμιδομέτρησης και υδρομέτρησης και την παροχή υπηρεσιών στο τομέα της κατανομής δαπανών   θέρμανσης.

Τα στελέχη της εργάστηκαν σε πολλά Ευρωπαϊκά Προγράμματα τα οποία αφορούν εξοικονόμηση ενέργειας και κατανομής δαπανών θέρμανσης καθώς και διαχείρισης ενέργειας.


Η εταιρία έχει εκπονήσει μελέτες και προτάσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας σε μερικά από τα μεγαλύτερα κτίρια της Ελλάδας.


Ουσιαστικά ο πρώτος ο οποίος ασχολήθηκε με την Θερμιδομέτρηση στον Ελληνικό χώρο.


  

Η πορεία σε αριθμούς:- Πρώτη Θεση στην Ελλάδα στην Θερμιδομέτρηση

- Πρώτη θέση σε εγκαταστασεις Ασύρματων και απλών μετρητικών συσκευών σε παλαιά κτίρια

- 75.000 διαμερίσματα έχουν εξοπλίστεί έως το τέλος του 2016 με συκευές κεντρικών θερμιδομέτρητων.

- 175.000 σώματα καλοριφέρ με θερμιδομετρητές σωμάτων.σε αυτονιμίσεις παλαιών κτιρίων

-  Αποκλειστικός διανομέας και εκπρόσωπος του Γερμανικού οίκου Landis & Gyr.

-  Αποκλειστικός διανομέας και εκπρόσωπος του Γερμανικού οίκου Muller Elektronik.

-  Συνεργάτης του Γερμανικού οίκου eQ-3.

- Συνεργάτης των οίκων Rossweiner, Standard Hygraulika – Clever, Hydrometer.

-  Αποκλειστικος αντιπρόσωπος Techem Group (‘εως το 2012).    

Δράση στον Ενεργειακό τομέα:


• Η Εταιρία  ανέλαβε το έργο της αυτονόμησης της θέρμανσης των κτιρίων της Πτολεμαϊδας σε συνεργασία με την Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης της πόλης Δ.Ε.ΤΗ.Π.. Οι υπηρεσίες που παρέχονται η κατανομής Δαπανών θέρμανσης, εγκατάσταση θερμοστατικών διακοπτών καθώς υπηρεσίες ενοικίασης των απαιτουμένων συσκευών.

• Συμβολή στην δημιουργία της Ελληνική Νομοθεσίας και της Τεχνικής Οδηγίας του ΤΕΕ στον τομέα κατανομής Δαπανών Θέρμανσης

• Ως Techem Hellas Ε.Π.Ε. ιδρύσαμε

σε συνεργασία με την Θέρμη Α.Ε. την πρώτη Ιδιωτική Εταιρία Συμπαραγωγής & Τηλεθέρμανσης στην πόλη των Σερρών.

 • Ως Techem Hellas Ε.Π.Ε. δημιουργήσαμe όλα τα εμπορικά, τεχνικά και οικονομοτεχνικά στοιχεία τα οποία ήταν αναγκαία      ιδιαίτερα σε αρχικό επίπεδο και στην συνέχεια με την εξαγορά του 51% των μετοχών της εταιρίας Θέρμη Σερρών Α.Ε.

• Τεχνικός Σύμβουλος της Θερμη Α.Ε. 2016-2017.